SHR-0280B
В наличност
SAMURA
232,65 лв.
+

SAMURA "HARAKIRI" Супер сет от 5 ножа с черна дръжка:

Професионален нож на шеф-готвача,

Професионален нож с двустранно заточване,

Професионален нож за рязане на слайсове,

Професионален универсален нож,

Професионален малък нож за рязане,

Магнитен държач,

Точило за ножове,

Кухненска ножица.

Идеален комплект за рабо­та със зеленчуци, плодове, хляб, гъби и други продукти в кухнята.

HARAKIRI включва широка гама от елегантни и модерни кухненски ножове, предназначени за различен тип употреба. Те съчетават острие от горещо-кована AUS-8 стомана, с цял танг и дръжка с три класически нита, изработена от свръхиздръжлива и термоустойчива пластмаса тип ABS. HARAKIRI се отличават с максимално ниво на издръжливост и леко острие, гарантиращо лесно справяне и с най-големите предизвикателства в кухнята.

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА НА НОЖОВЕТЕ SAMURA

  • Изплакнете ножовете с гореща вода и ги избършете до сухо.
  • Използвайте ножовете само върху дървени или пластмасови дъски за рязане, никога не ги използвайте върху стъклени дъски (всякакви стоманени остриета могат лесно да се притъпят от съклото).
  • Никога не оставяйте ножовете в мивката за дълго време, тъй като това може да доведе до влошаване на качеството както на дръжката, така и на острието на ножа.
  • Препоръчваме ви да почиствате ножовете ръчно, като използвате неабразивни материали и ги избърсвате до сухо. Използването на съдомиялна машина не се пре­поръчва.
  • Работете с ножовете внимателно: изпускането на кера­мични ножове върху твърда повърхност (като кухнен­ски плочки, мрамор и др.) може да доведе до счупване или дори разцепване на ножа.
  • Незначителното начупване на режещия ръб на кера­мичните ножове SAMURA през първите няколко месе­ца е приемливо и не влияе на способността за рязане на ножовете.
  • Съхранявайте ножовете в поставка за ножове със си­ликонов пълнеж или друг вид поставка за ножове. Уверете се, че остриетата не влизат в контакт с никакви метални предмети.
  • При рязане на проду­кти с кости (месо, пилешко и др.) се препоръчва употребата на сатър SAMURA. При за рязане на замразени хранителни продукти, се препоръчва употребата на  двустранен нож с назъбено острие SAMURA – различната употреба на друг вид ножове, може да доведе до повреда на ножа. Не използвайте керамични ножове за рязане на замра­зени хранителни продукти, подукти с кости, ананаси, твърдо сирене и сухи колбаси.