V0222-0131 MAT
В наличност
PORDAMSA
Ограничено количество
54,89 лв.
64,58 лв.
+

Представяме Ви чиния за презентация Nuages мат от чисто бял, фино полиран порцелан. Подходящ за използване във фурна (300º - 572F), микровълнова печка, съдомиялна машина и фризер. Обявената цена е за единична бройка.

Меките форми на облаците и белият цвят са вдъхновението на изящия порцелан от серията Nuages от Pordamsa. Комплект от перфекционализъм, които ще е идеален за всяко ястие. Въпреки че изглеждат плоски, чиниите имат лек наклон, който ще отвежда течностите в центъра.

Марката PORDAMSA произвежда порцелан вече повече от 35 години. Фабриката се намира в сърцето на Коста Брава, на 60км от Френската граница и на 120км от Барселона. PORDAMSA е международно признат бранд оценен заради модерния си и функционален дизайн на достъпна цена, с постоянен стремеж към уникалност и добавена стойност за клиента. Бранда е основан  през 1976г. в керамична зона в La Bisbal d'Emporda - Испания. Намерението на основателите е било да създадат висококачествен порцелан, ето защо суровите материали идват от местата с най-добри залежи в света – Лимож, Южна Африка и Аржентина.
 

Материал:
порцелан
Цвят:
бял
Размер:
31X23 см