V0122-0058
В наличност
Ограничено количество
19,62 лв.
23,09 лв.
+

Минимално количество за "Порцеланова сосиера Стрида 8X4,5X3см" e 6.

Представяме Ви матова сосиера Стрида за дегустация от чисто бял, фино полиран порцелан. Подходящ за използване във фурна (300º - 572F), микровълнова печка, съдомиялна машина и фризер. Размер - 8X4,5X3см. Обявената цена е за единична бройка.

 

Серията изящен порцелан Mediterranean textures от Pordamsa ще ви пренесе на средиземорския бряг за секунди. Продуктите от тази колекция са мат и ще ви изненадат приятно с нестандартна си форма и релеф. Без съмнение, те ще са вдъховението на всеки ваш кулинарен шедьовър.
 

Марката PORDAMSA произвежда порцелан вече повече от 35 години. Фабриката се намира в сърцето на Коста Брава, на 60км от Френската граница и на 120км от Барселона. PORDAMSA е международно признат бранд оценен заради модерния си и функционален дизайн на достъпна цена, с постоянен стремеж към уникалност и добавена стойност за клиента. Бранда е основан  през 1976г. в керамична зона в La Bisbal d'Emporda - Испания. Намерението на основателите е било да създадат висококачествен порцелан, ето защо суровите материали идват от местата с най-добри залежи в света – Лимож, Южна Африка и Аржентина.

Материал:
порцелан
Цвят:
бял
Размер:
8X4,5X3