39218
Lacor
С поръчка
61,38 лв.
+

Керамичен нож в комплект с калъф. Острието е изработено от цирконий - високоустойчив материал (87 HRc). За разлика от металните ножове окисляването при рязане на храна е минимизирано, което удължава техния живот. Не са предназначени за миялна машина. Дължината може да бъде 8, 10, 12, 15 или 18см.
 

За повече от 60 години, LACOR MENAJE PROFESIONAL, S.L. поддържа политика на непрекъснато развитие и е изправена пред сериозни промени в най-важните области на компанията: проектиране, производство, логистика и управление. Постоянният процес на иновации дава възможност на Lacore да продължи да функционира като един от лидерите в своя сектор, както и за по-нататъшно подобряване на обслужването на клиенти.

Lacor е производител, който може да изпълни желанията на любителите гастрономи и професионалистите. Lacor предлага широка гама от качествени продукти, които могат да се използват не само у дома, но и в петзвезден хотел. Продуктовата гама обхваща различни форми и размери на кухненски прибори и аксесоари.