Матова Кръгла Чиния Arbre 29 см

V0128-0129 MAT
С поръчка
99,20 лв.
+

Минимално количество за "Матова Кръгла Чиния Arbre 29 см" e 6.

Представяме Ви матова кръгла чиния за десерти от чисто бял, фино полиран порцелан. Подходящ за използване във фурна (300º - 572F), микровълнова печка, съдомиялна машина и фризер. Диаметър 29 см. Обявената цена е за комплект от 6 броя. Обявената цена е за единична бройка, минимално количество за поръчка 6 броя. Срок на доставка - 20 дни от дата на поръчката.


Серията изящен порцелан Аrbre от Pordamsa ще ви пренесе на сред природата и дърветата за секунди. Тази колекция носи магията на гората. Пръстените на дървото сa пресъздадени във всяка чиния, давайки възможност за безгранични презентации. Продуктите от тази колекция ще ви изненадат приятно с нестандартна си форма и релеф. Без съмнение, те ще са вдъховението на всеки ваш кулинарен шедьовър.


Марката PORDAMSA произвежда порцелан вече повече от 35 години. Фабриката се намира в сърцето на Коста Брава, на 60км от Френската граница и на 120км от Барселона. PORDAMSA е международно признат бранд оценен заради модерния си и функционален дизайн на достъпна цена, с постоянен стремеж към уникалност и добавена стойност за клиента. Бранда е основан  през 1976г. в керамична зона в La Bisbal d'Emporda - Испания. Намерението на основателите е било да създадат висококачествен порцелан, ето защо суровите материали идват от местата с най-добри залежи в света – Лимож, Южна Африка и Аржентина.
 

Материал:
порцелан
Цвят:
бял
Размер:
29 см